Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.
Peusen.nl - uitvaartzorg crematorium - 0475 48 61 00

Veelgestelde vragen


Vragen voor uitvaartondernemers

Kunnen andere uitvaartondernemers terecht bij Crematorium Echt-Susteren?

Ja, ook andere uitvaartondernemers kunnen gebruik maken van de uitgebreide faciliteiten van Crematorium Echt-Susteren. 

Waar vind ik Crematorium Echt-Susteren?

Crematorium Echt-Susteren bevindt zich op een rustieke locatie in Echt. Uitstekend bereikbaar dankzij de nabijheid van de A2, diverse uitvalswegen en de ruime parkeergelegenheid. 

Is Crematorium Echt-Susteren onderdeel van Peusen Uitvaartzorg Crematorium?

Ja, dat klopt. Ons uitvaartcentrum in Echt beschikt over een eigen crematorium, Crematorium Echt-Susteren. Nabestaanden kunnen er in een intieme en sfeervolle omgeving de dierbare overledene herdenken en in stijl afscheid nemen. Daarbij is het mogelijk van alle faciliteiten - de rouwkamers, koffiekamers en aula - gebruik te maken om het afscheid tot een onvergetelijke herinnering te maken.

Wie kan terecht bij Crematorium Echt-Susteren?

Mede dankzij de fraaie, toegankelijke ligging in het Smalste Stukje Nederland, heeft de locatie een grote aantrekkingskracht op inwoners uit Midden-Limburg (Echt, Pey, Susteren, Dieteren, Roosteren, Koningsbosch, Maria Hoop, Montfort, Ohé en Laak, Stevensweert, Maasbracht, Linne, Herten, Roermond), de Westelijke Mijnstreek (o.a. Holtum, Buchten, Born, Sittard) als ook de Belgische (Maaseik e.o.) en Duitse (Waldfeucht, Heinsberg e.o.) grensstreek.

Beschikt Crematorium Echt-Susteren over een eigen strooiveld?

Op een rustige plek in het bos van Echterheide vindt u ons strooiveld. Op deze idyllische plek in de vrije natuur kan de as van de overledene, desgewenst in het bijzijn van u en uw dierbaren, worden verstrooid en opgenomen in de aarde.

>> lees verder