Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.
Peusen.nl - uitvaartzorg crematorium - 0475 48 61 00

Veelgestelde vragen


Wat kan ik nu regelen voor later?

Wat kan ik nu regelen voor later?

Niemand denkt graag na over het einde van het leven, al krijgen we er vroeg of laat allemaal mee te maken. Voor uzelf en voor uw nabestaanden kan het een grote steun of troost zijn als uw laatste wensen op papier staan. Het kan ook een geruststellende gedachte zijn dat u uw nabestaanden na uw dood niet met kosten achterlaat, bijvoorbeeld omdat u een uitvaartverzekering heeft afgesloten.

Zo kunnen uw nabestaanden tijdens de emotionele dagen rondom het afscheid met een goed gevoel keuzes maken. En u herdenken op een manier die u prettig vindt.

>> lees verder

Hoe kan ik mijn uitvaartwensen vastleggen?

Misschien weet u precies hoe uw afscheid eruit moet zien, misschien vindt u het lastig er nu al over na te denken. Toch zijn sommige keuzes minder moeilijk dan u denkt. In een persoonlijk gesprek helpen we u graag uw wensen vast te leggen. En u hoeft natuurlijk niet alles zelf te beslissen, u kunt bepaalde keuzes ook aan uw nabestaanden over laten. Daarnaast biedt het 'Laatste Wensenformulier' van Peusen Uitvaartzorg u de mogelijkheid bepaalde wensen op een rij te zetten. U kunt het zelf of samen met een dierbare invullen.

>> lees verder