Ga naar hoofdinhoud

Cateringcoördinator

Leuk dat je meeleest hoe een werkdag als Cateringcoördinator eruit kan zien.

  • Een gemiddelde werkdag ziet er als volgt uit. De dag begint met het checken van ontvangstruimten en het nalopen van de actuele dagplanning. Vervolgens worden collega’s van het cateringteam ingedeeld voor de geplande catering activiteiten van de komende dagen, voor verschillende uitvaartceremonies en bijeenkomsten.
  • Als meewerkend coördinator stuur je deze teamleden aan en help je hen met de voorbereidingen voor de ontvangst van de lopende dag, het dekken van de tafels en zorgen jullie er samen voor dat alles op tijd klaar staat. Ook help je tijdens koffietafels mee met het inschenken van koffie en thee en het serveren van broodjes, vlaai en andere lekkernijen. Tegelijkertijd zie je er nauwlettend op toe dat het de gasten aan niets ontbreekt. Na afloop check je of alles weer netjes wordt opgeruimd en de bezochte ruimtes schoon zijn en klaar zijn voor de volgende dag.
  • Je denkt mee over menuopties, het accommoderen van speciale dieetvereisten en zorgt ervoor dat de cateringdiensten aan alle verwachtingen voldoen.
  • Je neemt de leiding over het cateringteam en zorgt ervoor dat je team gemotiveerd is en zich kan ontwikkelen. Dit omvat het plannen van werkroosters, toewijzen van taken, verzorgen van training en beoordelen van het team, zodat zij een bekwaam en gemotiveerd team vormen. Je zorgt voor een goede werkomgeving en houdt toezicht op de uitvoering van vereiste werkzaamheden.
  • Hygiëne, voedselveiligheid en kwaliteit zijn jouw prioriteiten. Je zorgt ervoor dat alle normen worden nageleefd en dat het team op de hoogte is van de juiste procedures.
  • Je onderhoudt ook goede relaties met leveranciers, plaatst bestellingen en zorgt ervoor dat de juiste etenswaren ingrediënten en materialen op tijd worden geleverd. Je controleert met de teamleden de leveringen en optimaliseert de operationele efficiëntie, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de dienstverlening.
  • Je signaleert en zorgt voor een goede opvolging als er onverhoopt afwijkingen optreden, je geeft terugkoppeling en overlegt hierover zodat je actief bijdraagt aan de verbetering van de cateringprocessen en daarmee aan de klanttevredenheid.

Belangrijk om te weten

Je werkt onder druk in een emotioneel beladen omgeving. Een diploma of certificering in voedselbereiding, hospitality of een gerelateerd vakgebied is vereist, evenals ervaring in de cateringsector, bij voorkeur in uitvaartceremonies of vergelijkbare evenementcatering. Bij Peusen zijn diverse contractvormen mogelijk, zowel oproep, parttime als fulltime. Je woont in Echt-Susteren of de directe omgeving en hebt een flexibele instelling.

Wat bieden wij?

• Gedegen interne opleiding in samenwerking met ervaren collega’s.

• Een dynamische en afwisselende baan in een professionele organisatie.

• Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

• Een salaris tussen de € 2.250,- en € 3.050,- (op basis van fulltime), afhankelijk van ervaring.

• Een baan met betekenis in een mooi bedrijf waar collegialiteit voorop staat.

Procedure

We verwelkomen graag sollicitaties van mensen met een diverse achtergrond. Kijk voor meer info en vacatures op peusen.nl. Wil je solliciteren? Reageren op deze vacature kan door een sollicitatiebrief voorzien van een compleet CV en pasfoto te sturen naar hr@peusen.nl Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Igor Peusen via telefoonnummer 0475 - 48 61 00 of per mail via igor@peusen.nl