Kostenindicaties

Elke uitvaart is persoonlijke en uniek. De kosten van een uitvaart zijn dan ook sterk afhankelijk van de keuzes die men maakt. Wat uw budget ook is, bij Peusen bent u verzekerd van een persoonlijke uitvaart. Op basis van uw wensen en mogelijkheden denken wij met u mee om een afscheid te houden dat past bij de overledene. Onze uitvaartverzorgers zullen u verrassen met de mogelijkheden die er zijn, ongeacht het budget. Om u op weg te helpen hebben wij drie verschillende opties waaruit gewerkt wordt. Zo heeft u gelijk een duidelijk uitgangspunt en komen er geen onverwachte kosten om de hoek kijken.

Uitvaart in eenvoud

Eenvoudig en verzorgd, zo laat deze stijl zich het beste omschrijven. Een ingetogen en persoonlijk afscheid. Uw uitvaartverzorger bespreekt graag de mogelijkheden met u om het laatste afscheid tot een waardevolle herinnering te maken.

Meer lezen >>

Uitvaart zonder zorgen

Tijdens de dagen naar het afscheid toe moet er veel geregeld worden. Peusen ontzorgt u bij alle praktische zaken die geregeld moeten worden.Uw wensen staan centraal. Wij regelen de uitvaart, de verzorging en het vervoer van de overledene naar het uitvaartcentrum voor u.

Meer lezen >>

Uitvaart met allure

Een persoonlijke herdenking, die recht doet aan de persoon die herdacht wordt. Uitbundig, in het bijzijn van veel gasten, of op een speciale locatie. Uw uitvaartverzorger helpt graag uw persoonlijke en exclusieve wensen te realiseren om het laatste vaarwel tot een onvergetelijke herinnering te maken.

Meer lezen >>

Bespreek uw wensen in een vrijblijvend gesprek

In een vrijblijvend gesprek kunnen wij uw wensen inventariseren en een indicatie geven over de te verwachten kosten van de uitvaart.