Uitvaart zonder zorgen

Een herdenking geheel naar wens van de overledene of nabestaanden. Met zoveel mogelijk persoonlijke elementen. De experts van Peusen Uitvaartzorg ondersteunen u graag om de juiste keuzes te maken. Zodat u de ceremonie tot een warme en liefdevolle herinnering te maken.

Wilt u op een persoonlijke manier afscheid nemen? Wij regelen de uitvaart, de verzorging en het vervoer van de overledene naar het uitvaartcentrum voor u. Ook ontzorgen we u bij het regelen van praktische zaken zoals de rouwadvertentie en -brief, de bloemen en koffietafel.

Kosten vanaf € 6.000. Indicatie o.b.v. gemiddelde kosten. De kosten voor begraafplaats, grafmonument of urn zijn niet in de indicatie in begrepen.  

De experts van Peusen Uitvaartzorg inventariseren uw wensen, staan u terzijde met professioneel advies en bieden u binnen 24 uur een transparante prijsopgave aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Een uitvaartverzekering kan (een deel van) de uitvaartkosten dekken. Deze kan op basis van uw persoonlijke wensen worden afgesloten bij een verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon.