Wat kan ik nu regelen voor later?

Niemand denkt graag na over het einde van het leven, al krijgen we er vroeg of laat allemaal mee te maken. Voor uzelf en voor uw nabestaanden kan het een grote steun of troost zijn als uw laatste wensen op papier staan, bijvoorbeeld via 'Mijn Afscheid'. Het kan ook een geruststellende gedachte zijn dat u uw nabestaanden na uw dood niet met kosten achterlaat, bijvoorbeeld omdat u een uitvaartverzekering heeft afgesloten.

Op basis van de indicatie van uw uitvaartkosten kunt u desgewenst sparen of een uitvaartverzekering afsluiten. Zo weet u zeker dat u alles goed geregeld heeft. Zo kunnen uw nabestaanden tijdens de emotionele dagen rondom het afscheid met een goed gevoel keuzes maken. En u herdenken op een manier die u prettig vindt.

Peusen Uitvaartzorg Crematorium verzorgt uitvaarten voor verzekerden bij alle landelijke verzekeringsmaatschappijen. Uiteraard regelen wij de uitvaart financieel zo gunstig mogelijk voor u.

Premie berekenen
Voor een indicatie van uw uitvaartkosten, kunt u online uw premie laten berekenen. Dit kan bijvoorbeeld via Uitvaartvereniging De Voorzorg, Nuvema Uitvaartverzekeringen of via uw eigen assurantietussenpersoon. Ook voor informatie over diverse polissen en verzekeringen kunt u bij deze verzekeringsmaatschappijen of een onafhankelijke adviseur terecht.

Disclaimer
De uitkomst van de premieberekening dient niet als advies. Peusen Uitvaartzorg Crematorium geeft geen advies over verzekeringsproducten. U dient zelf te bepalen welk product voor u passend is.

Lees verder