Ga naar hoofdinhoud

In alle rust afscheid nemen, Uitvaartcentrum Peusen, Kloosterstraat 9 te Susteren.

Iedereen gaat op zijn eigen manier om met verdriet en pijn. Rouw is voor iedereen anders. Als u een dierbare heeft verloren, dan heeft u de tijd nodig om het verlies te verwerken. Soms heeft u al afscheid genomen, soms wilt u nog afscheid nemen. In de 24-uurs kamer kunt u op elk gewenst moment terecht met een eigen sleutel, om even in de nabijheid te zijn en op elk gewenst moment afscheid te nemen. Deze vrijheid kan prettig zijn als de familie verder af woont en ieder op zijn eigen moment een bezoek wil brengen.

Genodigden kunnen, op een vooraf aangekondigd tijdstip, ook afzonderlijk van de familie worden ontvangen door onze gastdames en –heren. Uw privacy blijft behouden. U kunt er ook voor kiezen om zelf bezoek te ontvangen en heeft dus de regie in eigen handen.

U krijgt zelf een sleutel van een mooie, privéruimte die toegang biedt tot de kamer waar de overledene ligt opgebaard. Ingericht als intieme en sfeervolle ‘huiskamer’ met ruimte voor persoonlijke spullen en foto’s. Ook voelt de 24-uurs kamer zo niet meer als een rouwkamer, maar als een ‘eigen’ plek. Ook voor kinderen kan het afscheid nemen door het intieme gezinsverband veiliger en ongedwongen voelen, ook al bent u met uw gezin op een andere plek. Doordat u over verschillende kamers kunt beschikken, kunt u er ook condoleancebezoek ontvangen van familieleden en vrienden die wellicht alleen voor u komen en niet direct om de overledene te zien.

U kunt alle tijd nemen en uw eigen tempo bepalen tijdens het afscheid. Verdriet, stil zijn, praten, samen herinneringen ophalen. Daarvoor is alle rust en ruimte in de 24-uurs kamer, op onze locatie in het centrum van Susteren, Kloosterstraat 9.

24-uurs-rouwkamer

24-uurs-rouwkamer