Ga naar hoofdinhoud

Kracht om verder te gaan

Inmiddels is het een traditie geworden dat wij voor nabestaanden voor wie wij de uitvaart mochten verzorgen tweemaal per jaar een gedenkdag organiseren. Hun dierbare overledenen worden die dag samen met ons herdacht in de aula van ons uitvaartcentrum - crematorium. Dit jaar is alles anders.

In deze huidige periode met veel beperkingen hebben we de herdenking die in het voorjaar zou plaatsvinden moeten uitstellen in de hoop de nabestaanden op een later moment toch bij ons te kunnen ontvangen voor deze speciale herdenking. Voorlopig kan dit helaas nog niet zo zijn.

Daarom hebben wij dit jaar onze speciale gedenkdag online georganiseerd. Nabestaanden die zich hiervoor aanmeldden, konden zo op een mooie betekenisvolle, maar ook veilige manier samen met ons hun dierbaren herdenken. Deze heeft plaatsgevonden op zondag 8 november via de livestream vanuit ons crematorium in Echt.

Dankjewel aan Paul Cleven van Bloemenhuis Dingelstad voor het verzorgen van de mooie planten en bloemversiering bij deze gelegenheid.