Ga naar hoofdinhoud
“Mijn Afscheid” is een handig middel voor u en uw nabestaanden om de wensen rondom uw afscheid te kunnen vastleggen. Door uw wensen kenbaar te maken, weten uw nabestaanden wat voor u belangrijk is bij uw afscheid. Heeft u hulp bij het vastleggen nodig, wilt u meer gedetailleerd uw afscheid en bijbehorende kosten bespreken of wilt u weten welke voorbereidingen u verder al kunt treffen? Dan is het aan te raden een afspraak te maken met een van onze uitvaartverzorgers via: 0475 – 486 100 of info@peusen.nl.

Als uw wensen op papier vastliggen, kunnen wij een kopie voor u bewaren bij Peusen Uitvaartzorg op locatie. Op die manier hebben wij de belangrijkste informatie, wanneer deze nodig is. Wij raden u aan om een kopie bij u op een bekendgemaakte plaats thuis of bij een van uw nabestaanden te bewaren. Bij voorkeur bewaart u dit document samen met de papieren die belangrijk zijn voor uw nabestaanden. Dit maak het eenvoudiger om alle benodigde informatie te vinden.

Met vriendelijke groet,

Team Peusen Uitvaartzorg en Crematorium


Ondergetekende

Verklaart dat dit wensenformulier mag worden ingeschreven in het register van Peusen Uitvaartzorg en Crematorium, omdat ik wil dat zij mijn uitvaart conform deze wensen verzorgen. Niet ingevulde keuzes laat ik over aan mijn nabestaanden.