Samen

herinneringen kleur geven

Klaproos

Kracht

om verder te gaan

Peusen Uitvaartzorg

Afscheid

met gevoel beleven

Samen herinneringen kleur geven

Niemand

die voorgoed verdwijnt

Er is niemand die voorgoed verdwijnt

Peusen Uitvaartzorg

Coronavirus en uitvaart

Nabestaanden en bezoekers van een uitvaart vragen zich natuurlijk af of het mogelijk is om in deze periode van het Coronavirus een uitvaart bij te wonen. Peusen Uitvaartzorg volgt de ontwikkelingen en geeft updates met betrekking tot het virus en een uitvaart.

Uitvaartmogelijkheden tijdens corona

Informatie livestream uitvaart


Herdenk leven

Herdenk leven op een persoonlijke manier. U wilt een warm en waardevol afscheid. Een afscheid waarin het leven van de overledene op een mooie en passende manier naar voren komt. Een herdenking met een echt persoonlijke invulling. Bij Peusen Uitvaartzorg kunt u terecht voor een uitvaart waarin het leven wordt herdacht op een persoonlijke, unieke manier. Een herdenking die recht doet aan wie de overledene was. Peusen Uitvaartzorg verzorgt een uitvaart met een echt persoonlijke ervaring.

Onze uitvaartverzorgers zijn ervaren vakmensen. Zij helpen u om de meest persoonlijke en passende uitvaart vorm te geven. Hiermee wordt voor u als nabestaande de rust gecreëerd om afscheid te nemen. Wij nemen u de zorg uit handen voor al het regelwerk. De uitvaart kan naar wens volledig in ons eigen sfeervolle herdenkingscentrum georganiseerd worden. 

Waarom Peusen Uitvaartzorg?

  • Een betekenisvolle uitvaart aansluitend op uw wensen
  • Een mooi en waardig afscheid, welk budget er ook is
  • Wij denken mee en zorgen voor alle details
  • U kunt altijd bij ons terecht
  • Als familiebedrijf kennen we de mogelijkheden in de regio

 

Wensen en mogelijkheden 

Kiest u voor Peusen Uitvaartzorg, dan kiest u voor de meest persoonlijke herdenkingsdienst. 

In het eerste gesprek brengt onze uitvaartverzorger snel en deskundig in kaart wie de persoon was. Deze informatie vertaalt onze uitvaartverzorger door naar een dienst waar de overledene echt centraal staat. Van ingetogen en sober of kleurrijk en uitbundig en alles wat daartussen zit: u kunt erop vertrouwen dat de herdenking écht recht doet aan de persoon van wie afscheid wordt genomen.

Peusen Uitvaartzorg