Ga naar hoofdinhoud

Bij Peusen Uitvaartzorg beschikken wij over een eigen crematorium. Hierdoor kunt u op één adres in stijl afscheid nemen van uw dierbare.

Onze uitvaartlocatie beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om in stijl en op persoonlijke wijze afscheid te nemen van uw overleden dierbare. De locatie beschikt over diverse rouw- en familiekamers. U kunt gebruikmaken van verschillende rouwkamers en de 24-uurskamer. Hier kunt u samen met uw naasten terecht om uw dierbare vaarwel te zeggen en troost te vinden bij elkaar.

E0043robnijpels

Tevens heeft onze locatie een ruim opgezette, sfeervolle aula waar de plechtigheid plaats kan vinden. Het is een intieme ruimte, die is ingericht om de afscheidsdienst sfeervol te laten verlopen. De ruimte sluit aan bij de stijl van het karakteristieke gebouw en geeft de dienst een warme uitstraling.

Aansluitend aan de dienst kunt u in onze koffiekamers terecht voor een koffietafel. Een fijne manier om, bijvoorbeeld onder het genot van een geheel verzorgde Limburgse koffietafel, de afscheidsdienst af te sluiten.

Wanneer uw dierbare gekozen heeft voor een crematie, kan de as indien gewenst uitgestrooid worden op ons eigen strooiveld: Strooibos Echterheide. Dit is een mooi bos nabij de Duitse grens waar u in alle rust de as van uw overleden dierbare kunt verstrooien. Indien gewenst kunnen wij dit ook voor u doen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Bereikbaarheid

Het uitvaartcentrum en crematorium van Peusen in Echt bevinden zich op een rustieke locatie. Uitstekend bereikbaar dankzij de nabijheid van de A2, diverse uitvalswegen en de ruime parkeergelegenheid. Mede dankzij de fraaie, toegankelijke ligging in het Smalste Stukje Nederland, heeft de locatie een grote aantrekkingskracht op inwoners uit Midden-Limburg (Echt, Pey, Susteren, Dieteren, Roosteren, Koningsbosch, Maria Hoop, Montfort, Ohé en Laak, Stevensweert, Maasbracht, Linne, Herten, Roermond), de Westelijke Mijnstreek (o.a. Holtum, Buchten, Born, Sittard) alsook de Belgische (Maaseik e.o.) en Duitse (Waldfeucht, Heinsberg e.o.) grensstreek.

Maak kennis met ons