Ga naar hoofdinhoud

Iedere mens is anders. Zo is ook ieder afscheid anders. Met oprechte aandacht realiseren we een uniek afscheid dat past bij de overledene en zijn of haar wensen. Daar zetten we ons als uitvaartverzorgers van Peusen Uitvaartzorg al drie generaties voor in.

Wij ondersteunen u om van het laatste afscheid een waardevol moment te maken. Een persoonlijke herdenking, waarbij het leven van de overledene recht wordt gedaan.

Bij Peusen Uitvaartzorg willen we u en uw naasten een afscheid samen laten beleven met een gevoel dat bijdraagt aan het verwerken van uw verlies. Een gevoel dat kracht geeft om verder te gaan. We bieden dan ook de ondersteuning en zorg om het laatste afscheid tot een onvergetelijke, waardevolle herinnering te maken. Zodat het verlies en verdriet betekenis krijgt, zodat het na verloop van tijd mogelijk wordt ermee om te gaan.

Oprecht betrokken

De dagen rondom het afscheid zijn emotioneel. De uitvaartverzorgers van ons uitvaartcentrum in Echt zijn er dan voor u. Door onze ervaring mag u erop vertrouwen dat de meest persoonlijke dienst georganiseerd wordt. We luisteren naar u en zijn oprecht betrokken. We denken met u mee, kunnen ideeën aandragen en zorgen voor alle gewenste details. Zo zorgen we voor een persoonlijk afscheid en dat u en uw nabestaanden het leven van uw dierbare op een mooie manier kunt herdenken.

Waarom Peusen Uitvaartzorg?

  • Een betekenisvolle uitvaart aansluitend op uw wensen
  • Wij denken mee en zorgen voor alle details
  • U kunt altijd bij ons terecht
  • Als familiebedrijf kennen we de mogelijkheden in de regio