Ga naar hoofdinhoud

Met oprechte aandacht een uniek afscheid realiseren, daar zetten wij ons als Peusen Uitvaartzorg al drie generaties voor in.

We begeleiden u vanaf het moment dat u contact met ons opneemt wanneer uw dierbare is overleden, maar ook als u uw wensen voor uw eigen uitvaart alvast wilt bespreken.

Met oprechte aandacht luisteren we en doen we er alles aan om van het laatste afscheid een betekenisvolle herinnering te maken. Zo zijn we in staat om altijd een warm en waardevol afscheid te realiseren. Een persoonlijk afscheid waarin het leven van de overledene op een mooie en waardige manier naar voren komt.

Oprecht betrokken

De dagen rondom het afscheid zijn emotioneel. De uitvaartverzorgers van ons uitvaartcentrum in Echt zijn er dan voor u. Door onze ervaring mag u erop vertrouwen dat de meest persoonlijke dienst georganiseerd wordt. We luisteren naar u en zijn oprecht betrokken. We denken met u mee, kunnen ideeën aandragen en zorgen voor alle gewenste details. Zo zorgen we voor een persoonlijk afscheid en dat u en uw nabestaanden het leven van uw dierbare op een mooie manier kunt herdenken.

Waarom Peusen Uitvaartzorg?

  • Een betekenisvolle uitvaart aansluitend op uw wensen
  • Wij denken mee en zorgen voor alle details
  • U kunt 24/7 bij ons terecht
  • Als familiebedrijf kennen we de mogelijkheden in de regio

Onze historie

Peusen Uitvaartzorg Crematorium kent zijn oorsprong in 1938, toen grondlegger Hub Peusen de eerste taxivergunning ontving van de gemeente Echt. In de jaren vijftig werd de eerste rouwauto aangeschaft, ter vervanging van de rouwkoetsen van weleer. In 1971 nemen Frans Peusen en Mia Peusen-Verkooijen het bedrijf over. Waar begrafenissen vroeger veelal werden geregeld door buurtgenoten en de pastoor, wordt steeds vaker een beroep gedaan op de professionele ondersteuning van Peusen Uitvaartzorg.

Igor Peusen en Astrid Peusen-Feijts nemen het familiebedrijf in 2003 over en het bedrijf groeit tot een eigentijdse begrafenisonderneming. In 2013 wordt Peusen Uitvaartzorg uitgebreid met een eigen crematorium. Sindsdien is het mogelijk op één adres, in een intieme, sfeervolle omgeving, de overledene te herdenken en volledig verzorgd en in stijl afscheid te nemen.