Ga naar hoofdinhoud

Elke uitvaart is persoonlijk en uniek. Bij Peusen Uitvaartzorg bent u verzekerd van een persoonlijke aanpak waarbij recht wordt gedaan aan het leven dat herdacht wordt. Dat begint met een persoonlijk eerste gesprek met een van onze uitvaartverzorgers.

Daarbij gaan we met u in gesprek om snel een duidelijk beeld te krijgen wie de persoon was. Wij zetten ons in om van elke uitvaart een onvergetelijk afscheid te maken, ongeacht het beschikbare budget. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat het afscheid altijd persoonlijk is en recht doet aan de overledene. Geen standaard uitvaart, maar een unieke herdenking.

Grafkist dragen


Wat uw budget ook is, bij Peusen bent u verzekerd van een persoonlijke uitvaart. Op basis van uw wensen en mogelijkheden denken we met u mee om een afscheid te houden dat past bij de overledene. Onze uitvaartverzorgers zullen u verrassen met de mogelijkheden die er zijn, ongeacht het budget. Om u op weg te helpen hebben wij drie verschillende opties waaruit gewerkt wordt. Zo heeft u gelijk een duidelijk uitgangspunt en komen er geen onverwachte kosten om de hoek kijken.

Uitvaart in eenvoud

Uitvaart Eenvoud vb 1

Wilt u graag in kleine kring, met enkele familieleden of naasten, herdenken?

Lees meer

Uitvaart zonder zorgen 

DSC 9859

Een uitvaart geheel naar wens van de overledene of nabestaanden. Met zoveel mogelijk persoonlijke elementen, die u doen herinneringen aan de overledene zoals hij was.

Lees meer

Uitvaart met allure

Uitvaart Allure vb 1 0 0

Een persoonlijke herdenking, die recht doet aan de persoon die herdacht wordt. Uitbundig, in het bijzijn van veel gasten, of op een speciale locatie.

Lees meer

Maak kennis met ons