Ga naar hoofdinhoud

Na het overlijden van een dierbare moet de uitvaart geregeld worden. Voor een uitvaart is veel voorbereiding nodig.

Wanneer u contact met ons opneemt bij het overlijden van uw naaste, volgt er een persoonlijk gesprek met een van onze uitvaartondernemers. Tijdens dit gesprek vormen wij ons een beeld van wie de overledene was en kijken we samen naar hoe we het afscheid passend en tot een unieke herdenking kunnen maken.

Keuzes maken

Tijdens deze emotionele tijd is het maken van keuzes rond een uitvaart niet eenvoudig. De uitvaartverzorgers van Peusen Uitvaartzorg creëren rust en overzicht, zodat u zich volledig op het verwerken van uw verdriet en het laatste persoonlijke afscheid kunt richten.

Bij het organiseren van een uitvaart, komen kwesties als begraven of cremeren, welke kist of het design van de rouwkaarten aan bod. Bij Peusen Uitvaartzorg hebben we legio mogelijkheden. Samen met de uitvaartverzorger bekijkt u de eventuele eventuele wensen van de overledene en welke mogelijkheden daarbij passen. Als de overledene niets heeft vastgelegd, begeleiden we u in het maken van keuzes.

Tevens bespreken we met u de laatste verzorging van uw dierbare en bespreken we waar de overledene opgebaard dient te worden. Hierbij zijn verschillende mogelijkheden, zoals thuisopbaring.

Bijzondere uitvaarten

Het overlijden van een kind is vaak nog moeilijker te bevatten dan het afscheid van een volwassene. Een dergelijke uitvaart vraagt vaak een speciale benadering. Uw persoonlijke en uiterst deskundige uitvaartverzorger helpt u bij het verwerken van dit onvoorstelbare verlies.

Wij doen er alles aan u bij te staan om het afscheid van het kind zo mooi en natuurlijk mogelijk te maken. Passend bij de situatie met uw eigen inbreng en onze mogelijkheden. Een onvergetelijk verlies en afscheid dat we samen met u zo vormgeven dat vooral ook waardevolle herinneringen kunnen overblijven.

Maak kennis met ons