Ga naar hoofdinhoud

Na het overlijden van een dierbare moet de uitvaart worden geregeld. Voor een uitvaart is veel voorbereiding nodig.

Tijdens deze emotionele tijd is het maken van keuzes rond een uitvaart niet eenvoudig. De uitvaartverzorgers van Peusen Uitvaartzorg creëren rust en overzicht, zodat u zich volledig op het verwerken en het laatste persoonlijke afscheid kunt richten. U kunt bij ons terecht wanneer u net een dierbare heeft verloren en niet meer weet wat u nu moet doen, maar ook wanneer u uw wensen en kosten voor uw eigen uitvaart met ons wilt doornemen. Zo kunt u veel zorg uit handen van uw nabestaanden nemen en een afscheid krijgt dat bij u past.Mensen die weten dat zij binnenkort komen te overlijden kiezen er vaak voor om samen met hun nabestaanden hun eigen uitvaart te bespreken met een uitvaartondernemer.

Tijdens dit gesprek komen vaak onderwerpen aan de orde waar u zelf nog niet aan had gedacht. Het is voor nabestaanden fijn om te weten wat de overledene zelf graag gewild zou hebben. Ook geeft het degene die gaat overlijden en de nabestaanden meer rust te weten dat een aantal zaken al zijn geregeld.

Uw wensen vastleggen

Misschien weet u precies hoe uw afscheid eruit moet zien, misschien vindt u het lastig er nu al over na te denken. Toch zijn sommige keuzes minder moeilijk dan u denkt. Wilt u bijvoorbeeld worden begraven of gecremeerd? Wilt u een religieuze uitvaart of liever een persoonlijke afscheidsdienst? Geeft u de voorkeur aan een ingetogen of juist een uitbundig afscheid?

In een persoonlijk gesprek helpen we u graag uw wensen vast te leggen. En u hoeft natuurlijk niet alles zelf te beslissen, u kunt bepaalde keuzes ook aan uw nabestaanden over laten. Daarnaast biedt 'Mijn Afscheid' van Peusen Uitvaartzorg u de mogelijkheid bepaalde wensen op een rij te zetten. U kunt het zelf of samen met een dierbare invullen. U kunt dat ook samen met ons doen, wij helpen u geheel vrijblijvend en kosteloos met het invullen van het wensenformulier, dat tevens als wilsbeschikking kan dienen. Als u wilt stellen wij een prijsopgave voor u samen, zodat u een beeld heeft bij de kosten die met de uitvaart gemoeid zijn.

Diverse mogelijkheden bij Peusen Uitvaartzorg

Om u een indicatie te geven van de verschillende mogelijkheden, hebben wij een aantal verschillende uitvaartstijlen voor u op een rij gezet. Wilt u een uitvaart die ingetogen is en in kleine kringen plaatsvindt? Een basis die u al naar gelang uw persoonlijke wensen verder kunt personaliseren. Bekijk dan de Uitvaart in eenvoud.

Wenst u liever een uitvaart die geheel naar wens wordt uitgevoerd, met zoveel mogelijk persoonlijke elementen? Dan is wellicht een Uitvaart zonder zorgen een passende mogelijkheid voor u.

Peusen Uitvaartzorg helpt u tevens graag bij het realiseren van exclusieve wensen voor uw uitvaart. Denk daarbij aan een uitvaart op een speciale locatie, een uitbundige uitvaart of een uitvaart in het bijzijn van een grote groep mensen. Wilt u meer weten? Bekijk dan de Uitvaart met allure.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat de uitvaart tot in detail voor u wordt geregeld, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. En alle tijd en ruimte heeft u te richten op het verlies van uw dierbare en in stijl afscheid kunt nemen.

Maak kennis met ons