Ga naar hoofdinhoud

Een persoonlijke herdenking, die recht doet aan de persoon die herdacht wordt. Uitbundig, in het bijzijn van veel gasten, of op een speciale locatie.

Uw uitvaartverzorger helpt graag uw persoonlijke en exclusieve wensen te realiseren om het laatste vaarwel tot een onvergetelijke herinnering te maken.

Wij helpen u een persoonlijke dienst te organiseren waarin het leven van de overledene op een unieke manier naar voren komt. Om dit te doen komt één van onze uitvaartverzorgers bij u op gesprek. Deskundig en integer brengen we in kaart wie de overledene was. We helpen u het verhaal van de overledene te vertalen naar een persoonlijke uitvaart. Hiermee krijgt u een op maat gemaakte, bijzondere en unieke beleving.

Uw wensen staan centraal. Wij regelen de uitvaart, de verzorging en het vervoer van de overledene naar het uitvaartcentrum voor u. En ontzorgen u bij alle praktische zaken die geregeld moeten worden.

Kosten vanaf € 9.000. Dit is een indicatie o.b.v. gemiddelde kosten. De kosten voor begraafplaats, grafmonument of urn zijn niet in de indicatie in begrepen.

De experts van Peusen Uitvaartzorg inventariseren uw wensen, staan u terzijde met professioneel advies en bieden u binnen 24 uur een transparante prijsopgave aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Een uitvaartverzekering kan (een deel van) de uitvaartkosten dekken. Deze kan op basis van uw persoonlijke wensen worden afgesloten bij een verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon.