Ga naar hoofdinhoud

Heeft u al eens nagedacht over hoe uw afscheid eruit moet komen te zien? Vindt u het misschien lastig om er nu al over na te denken? Het is goed om alvast stil te staan bij uw wensen.

Nadenken over uw eigen afscheid kan lastig zijn, maar voor uzelf en uw nabestaanden is het belangrijk om dit toch te doen. Zo zorgt u ervoor dat uw afscheid precies zo uit komt te zien zoals u dat zou willen. Tevens helpt u uw nabestaanden door uw wensen vooraf vast te leggen. Zo kan het afscheid naar uw voorkeuren georganiseerd worden.

Bij Peusen Uitvaartzorg helpen wij u graag met het maken van keuzes en het vastleggen daarvan. Wilt u bijvoorbeeld begraven of gecremeerd worden? Wenst u een uitbundig afscheid of eerder een ingetogen afscheid? Welke muziek dient er ten gehore te worden gebracht? Allemaal zaken die u vast kunt leggen.

Wensen

Persoonlijk gesprek

Indien u hier behoefte aan heeft, helpen wij u in een persoonlijk gesprek graag met het vastleggen van uw wensen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om in ons wensenboekje uw wensen op een rij te zetten. Natuurlijk hoeft u niet alles zelf te beslissen. U kunt er ook voor kiezen bepaalde keuzes aan uw nabestaanden over te laten.

Het wensenboekje kunt u alleen of met een dierbare invullen. U kunt dit tevens met ons doen. Wij helpen u geheel vrijblijvend en kosteloos met het invullen van het wensenboekje, dat tevens als wilsbeschikking kan dienen. Als u wilt, stellen wij een prijsopgave voor u samen, zodat u een beeld heeft bij de kosten die met de gewenste uitvaart gemoeid zijn.

De mogelijkheden op een rij

Weet u niet waar u moet beginnen? Heeft u behoefte aan een indicatie van de mogelijkheden? Met Inzicht in uw uitvaart kunt u eenvoudig de kosten van een begrafenis of crematie berekenen. Wij hebben de diverse mogelijkheden op een rij gezet.

Uitvaart in eenvoud

Een ingetogen uitvaart
Uitvaart Eenvoud vb 1

Wilt u graag in kleine kring, met enkele familieleden of naasten, herdenken?

Lees meer

Uitvaart zonder zorgen 

Een warme en liefdevolle herinnering
DSC 9859

Een uitvaart geheel naar wens van de overledene of nabestaanden. Met zoveel mogelijk persoonlijke elementen, die u doen herinneringen aan de overledene zoals hij was.

Lees meer

Uitvaart met allure

Een op maat gemaakte, bijzondere beleving
Uitvaart Allure vb 1 0 0

Een persoonlijke herdenking, die recht doet aan de persoon die herdacht wordt. Uitbundig, in het bijzijn van veel gasten, of op een speciale locatie.

Lees meer

Maak kennis met ons