Ga naar hoofdinhoud

Elke uitvaart is uniek. Bij Peusen Uitvaartzorg bent u verzekerd van een persoonlijke aanpak waarbij recht wordt gedaan aan het leven dat herdacht wordt.

Wanneer een dierbare naaste komt te overlijden, komt er veel op u af. Zowel voor, tijdens als na de uitvaart dienen er allerhande zaken geregeld te worden. Wanneer u contact met ons opneemt om de uitvaart te organiseren, zorgen wij van begin tot eind voor ontzorging. Dit doen we ongeacht het beschikbare budget. Samen kijken we naar de mogelijkheden en realiseren we een uitvaart die recht doet aan de overledene.

Foto Astrid Igor Limburger Voila1

Wat uw budget ook is, bij Peusen bent u verzekerd van een persoonlijke uitvaart. Op basis van uw wensen en mogelijkheden denken we met u mee om een afscheid te houden dat past bij de overledene. Onze uitvaartverzorgers zullen u verrassen met de mogelijkheden die er zijn, ongeacht het budget. Om u op weg te helpen hebben wij drie verschillende opties waaruit gewerkt wordt. Zo heeft u gelijk een duidelijk uitgangspunt en komen er geen onverwachte kosten om de hoek kijken.

Voor de uitvaart

Overleg klein

Na het overlijden van een dierbare moet de uitvaart geregeld worden. Voor een uitvaart is veel voorbereiding nodig.

Lees meer

Tijdens de uitvaart

DSC 9751 klein

Rond de uitvaart moet er van alles geregeld worden. Samen met u verzorgt Peusen Uitvaartzorg een goede invulling van de uitvaart.

Lees meer

Na de uitvaart

Peusen Uitvaartzorg na de uitvaart

De uitvaart is geweest, een periode van rouw breekt aan. Een moeilijke tijd waarin uw verdriet een plekje moet zien te krijgen.

Lees meer

Maak kennis met ons