Ga naar hoofdinhoud

Elke uitvaart is persoonlijk en uniek. Bij Peusen Uitvaartzorg bent u verzekerd van een persoonlijke aanpak waarbij recht wordt gedaan aan het leven dat herdacht wordt.

Dat begint met een persoonlijk eerste gesprek met een van onze uitvaartverzorgers. Daarbij gaan we met u in gesprek om snel een duidelijk beeld te krijgen wie de persoon was. Wij zetten ons in om van elke uitvaart een onvergetelijk afscheid te maken, ongeacht het beschikbare budget. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat het afscheid altijd persoonlijk is en recht doet aan de overledene. Geen standaard uitvaart, maar een unieke herdenking.

Foto Astrid Igor Limburger Voila1

Wat uw budget ook is, bij Peusen bent u verzekerd van een persoonlijke uitvaart. Op basis van uw wensen en mogelijkheden denken we met u mee om een afscheid te houden dat past bij de overledene. Onze uitvaartverzorgers zullen u verrassen met de mogelijkheden die er zijn, ongeacht het budget. Om u op weg te helpen hebben wij drie verschillende opties waaruit gewerkt wordt. Zo heeft u gelijk een duidelijk uitgangspunt en komen er geen onverwachte kosten om de hoek kijken.

Voor de uitvaart

Overleg klein

Na het overlijden van een dierbare moet de uitvaart worden geregeld. Voor een uitvaart is veel voorbereiding nodig.

Lees meer

Tijdens de uitvaart

DSC 9751 klein

Rond de uitvaart moet er vanalles geregeld worden. Samen met u verzorgt Peusen Uitvaartzorg een goede invulling van de uitvaart.

Lees meer

Na de uitvaart

Peusen Uitvaartzorg na de uitvaart

Na de uitvaart breekt een periode van rouwverwerking aan.

Lees meer

Maak kennis met ons