Ga naar hoofdinhoud

Rond de uitvaart moet er van alles geregeld worden. Samen met u verzorgt Peusen Uitvaartzorg een goede invulling van de uitvaart.

Wij zetten ons in om van elke uitvaart een onvergetelijk afscheid te maken, ongeacht het beschikbare budget. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat het afscheid altijd persoonlijk is en recht doet aan de overledene. Geen standaard uitvaart, maar een unieke herdenking.

Wensen en ideeën

Wij vragen naar de wensen en ideeën van de overledene en naasten. Daarbij horen wij graag over het leven van degene van wie u afscheid moet nemen. Onze uitvaartverzorgers voegen hun ervaring en de vele mogelijkheden die er zijn aan toe om het afscheid passend te maken bij de overledene.

Als uw dierbare geen wensen vastgelegd heeft, dient u over een aantal zaken te beslissen. Denk hierbij aan hoe de ceremonie eruit moet komen te zien. Dienen er bepaalde rituelen plaats te vinden? Welke bloemen komen op de kist te liggen? Welke muziek dient er ten gehore te worden gebracht?

Ook over de uitvaartlocatie dient na te worden gedacht. Bij Peusen Uitvaartzorg beschikken wij over een prachtige locatie met aula, crematorium en voldoende ruimte om een koffietafel te organiseren.

De laatste reis

Wanneer uw dierbare overleden is, begint de laatste reis soms thuis, maar vaak ook vanuit een bejaardencentrum, zorginstelling of hospice. De overledene wordt overgebracht naar een rouwkamer van het uitvaartcentrum of naar een andere locatie. Dit gebeurt middels rouwvervoer.

Als uw dierbare begraven wordt, zal rouwvervoer ingezet worden om van de uitvaartlocatie naar de begraafplaats te gaan. Peusen Uitvaartzorg helpt u bij de invulling van de rouwroute en het regelen van de begraafplaats.

I Stock 623748092

Bijzondere hulp

Wilt u op de uitvaart van uw dierbare mooie woorden spreken over uw naaste, maar heeft u moeite met het schrijven van de toespraak? Ook hier kunnen we u bij helpen. Samen vinden we de woorden, zodat u zelf kunt spreken op de uitvaart. Dit maakt het afscheid nog persoonlijker.

Tevens bieden wij de mogelijkheid tot uitvaartfotografie- en film. Foto’s en films van het afscheid kunnen de rouw verzachten. Vaak verloopt een uitvaart in een roes, waardoor u zich niet meer in detail kunt herinneren hoe de uitvaart verliep. Wie waren er allemaal? Welke mooie woorden werden er gesproken? Uitvaartfotografie- en film helpen u om alles nog eens rustig terug te kijken. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Neem contact met ons op
of bel ons voor advies 0475 48 61 00