Ga naar hoofdinhoud

Een uitvaart geheel naar wens van de overledene of nabestaanden. Met zoveel mogelijk persoonlijke elementen, die u doen herinneringen aan de overledene zoals hij was.

Wij begeleiden u graag om de juiste keuzes te maken om de ceremonie tot een warme en liefdevolle herinnering te maken.

Wilt u op een persoonlijke manier afscheid nemen? Wij regelen de uitvaart, de verzorging en het vervoer van de overledene naar het uitvaartcentrum voor u. We ontzorgen u bij het regelen van praktische zaken zoals de rouwadvertentie en -brief, de bloemen en koffietafel.

Kosten vanaf € 6.000. Indicatie o.b.v. gemiddelde kosten. De kosten voor begraafplaats, grafmonument of urn zijn niet in de indicatie in begrepen.

De uitvaartbegeleiders van Peusen Uitvaartzorg inventariseren uw wensen, staan u terzijde met professioneel advies en bieden u binnen 24 uur een transparante prijsopgave aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Uiteraard kunt u op basis van de kostenindicatie uw wensen bijstellen.

Een uitvaartverzekering kan (een deel van) de uitvaartkosten dekken. Deze kan op basis van uw persoonlijke wensen worden afgesloten bij een verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon.