Ga naar hoofdinhoud

Na de crematie zijn er verschillende mogelijkheden om de as van een dierbare overledene een persoonlijke plek te geven.

U kunt een urn in een urnennis of urnengraf plaatsen, laten bijzetten in een bestaand graf of thuis een mooie plek geven. Peusen biedt een ruime keuze aan urnen, in verschillende vormen, maten, materialen en uitvoeringen.

U kunt er ook voor kiezen de as dichtbij u te dragen, in een op maat gemaakt gedenksieraad zoals een ring, hanger of armband. Gedenksieraden kunt u ook laten maken met een fotogravure of met de vingerafdruk van de overledene. De mogelijkheden om de as een bijzonder plekje te geven zijn in de meeste gevallen helemaal op uw persoonlijke wensen af te stemmen.

Urnen

I Funeral Products

Urnen zijn er in tal van vormen, maten, materialen en uitvoeringen.

Lees meer

Gedenksieraden

N DSC 0156

De herinnering aan uw dierbare overledene draagt u dicht bij u met een gedenksieraad.

Lees meer

Hoe verkrijg ik een gedenkartikel?

Uitzoeken

Voor het volledige assortiment urnen, gedenksieraden en askunst kunt u zich oriënteren op de websites van verschillende leveranciers.

Advies en keuze

In ons uitvaartcentrum in Echt kunt u een selectie van de meest gangbare urnen en assieraden bekijken. Bovendien kunnen we u hier persoonlijk adviseren, zodat u kunt kiezen voor de oplossing die het beste bij u past.

Bestelling en asverwerking

Nadat u uw keuze heeft gemaakt bestellen wij het artikel. Na ontvangst vullen we het product op een waardige en delicate wijze met de as van uw dierbare en werken het verder af. Op deze manier hoeft de as niet vervoerd te worden en loopt u geen risico op verlies.