Ga naar hoofdinhoud

Peusen Uitvaartzorg begrijpt hoe belangrijk het is dat u zich veilig en vertrouwd voelt als u te maken krijgt met een overlijden.

Ons deskundige team staat voor u klaar u te helpen en begeleiden tijdens de emotionele dagen rondom het afscheid. Om samen met u goede keuzes te maken en op flexibele wijze, met oog voor detail, invulling te geven aan een mooi afscheid, op basis van uw persoonlijke wensen. Onze uitvaartverzorgers beschikken over jarenlange kennis en ervaring. Ze zijn vanaf het begin betrokken bij de voorbereidingen voor het afscheid en zorgen dat u zich tijdens deze emotionele periode nergens zorgen over hoeft te maken.

Igor Peusen

Igor Peusen – Uitvaartondernemer en uitvaartverzorger

“Iedere dag zorg ik ervoor dat ons team van uitvaartverzorgers en -assistenten de directe zorg zo goed mogelijk op zich kan nemen. Samen met Astrid kijk ik mee tijdens de organisatie van verschillende momenten van een uitvaart. We zorgen ervoor dat er aandacht voor details is en dat we nabestaanden, die we vaak kennen, persoonlijk ontmoeten en steunen. Ook houden we onze ogen open voor bijzondere wensen. Daarmee kunnen we een uitvaart bijzonder en persoonlijk maken. En we kunnen onze dienstverlening ermee vernieuwen en verbeteren. Ons team geeft ons regelmatig signalen en is dus voor ons waardevol in de relatie met nabestaanden.”

Astrid Peusen

Astrid Peusen – Algemeen manager

“Mensen een afscheid bieden dat hen de kracht geeft om verder te gaan. Dat is wat mij in mijn dagelijks werk drijft. Ik ben daarmee vooral op de achtergrond bezig. Ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt, zodat ons team in staat is om nabestaanden de hulp te bieden die ze nodig hebben. Samen een mooie herinnering van het afscheid maken. Daar krijg ik energie van.”

Thijs Hebben

Thijs Hebben – Uitvaartverzorger

“Een uitvaartdienst zo persoonlijk mogelijk maken. Daar leg ik de meeste nadruk op. Ik geloof er namelijk in dat het mensen helpt bij de verwerking van het verlies. Nabestaanden kijken altijd met tevredenheid terug op een passend afscheid. Het afscheid wordt zo een mooie herinnering. Daarom luister ik goed naar de wensen van nabestaanden en probeer ik rust voor hen te scheppen. Tijdens en rond de uitvaart, blijf ik op de achtergrond en begeleid ik. Het gaat tenslotte om de overledene en de naasten.”

Elvira Verreijt

Elvira Verreijt - Uitvaartverzorgster

“Als een dierbare overlijdt, weten mensen vaak niet wat ze moeten doen. Begrijpelijk, want het overvalt ze. Soms zelfs als het overlijden al aanstaande was. Dan ben ik er. Ik regel een passende uitvaart met de nabestaanden. Stap voor stap. Ik ben er voor ze. Luister naar ze, help, adviseer en begeleid. Dat doe ik op zo’n manier dat nabestaanden op het afscheid terugkijken met een goed gevoel.”

Hans Cox

Hans Cox – Uitvaartverzorger

“Er kan zo veel bij een uitvaart. Goed informeren over alle mogelijkheden vind ik daarom heel belangrijk. Een afscheid dat kracht geeft om verder te gaan, is namelijk vaak een persoonlijk afscheid, precies zoals de overledene en de nabestaanden het willen. En dat persoonlijke karakter kan voorafgaand aan en tijdens het afscheid op verschillende manieren worden vormgegeven in een sfeer met mooie muziek, herinneringen en passende toespraken. Daar inspireer ik mensen graag mee.”

DSC 9096 0

Maarten Henderickx – Coördinator crematorium

"Ik wil graag dat nabestaanden tevreden zijn over de organisatie van de uitvaart. Niet alleen voor, maar ook achter de schermen probeer ik dat samen met mijn collega’s te bereiken. Het is mijn rol om foto- en videopresentaties en muziek tijdens de uitvaartdienst perfect te laten verlopen. Daarnaast plan en coördineer ik op de achtergrond de werkzaamheden die bij een uitvaart komen kijken zodanig dat ze zo soepel mogelijk verlopen. Ik leg daar mijn volle energie in en draag zo mijn steentje bij aan een uitvaart die nabestaanden helpt bij de rouwverwerking."

DSC 9031 1

Daniëlle Penders – Medewerkster bedrijfsbureau

"In mijn functie als medewerkster bedrijfsbureau krijg ik dagelijks een grote verscheidenheid aan taken te verwerken. Ik voer die taken zo goed mogelijk uit. Dat geeft mij namelijk het gevoel dat ik waardevol ben voor mensen die door een moeilijke periode gaan. Ik wil dat die mensen weten dat ik er voor ze ben, dat ze op me kunnen bouwen. Ik doe dat door goed en duidelijk uitleg te geven bij vragen, door mensen aan te voelen en door wensen - zelfs onuitgesproken wensen - zo goed mogelijk te vervullen. Ik ben ook graag de schakel tussen nabestaanden en mijn collega’s en merk dat nabestaanden daar veel steun aan kunnen hebben."

DSC 9616 0

Edith Golsteijn – Medewerkster bedrijfsbureau

"Ik vind het fijn om mensen in de rouw zoveel mogelijk te ontzorgen. Zij hebben het vaak toch al zwaar en moeten dan ook nog eens een afscheid regelen. Mensen op zo’n moment net dat beetje extra bieden geeft mij dan ook veel voldoening. Als medewerkster bedrijfsbureau bied ik continu ondersteuning door nabestaanden allerlei regelzaken uit handen te nemen. Hierdoor kunnen zij dit loslaten en komen ze beter aan het afscheid nemen toe."

DSC 9040

Kim Quaedvlieg – Allround medewerkster uitvaartcentrum

"Als allround medewerkster voer ik een divers aantal taken uit. Dat varieert van kantoorwerk en het ontwerpen van gedachteniskaarten tot de laatste verzorging en het opbaren van overledenen. Vooral met die laatste werkzaamheden kan ik voor nabestaanden het verschil maken. Het is immers fijn als hun dierbare na de verzorging er zo natuurgetrouw mogelijk uitziet. Ik krijg daar regelmatig complimenten over."