Gedenkartikelen

Na de crematie zijn er verschillende mogelijkheden om de as van de overledene een plek te geven. U kunt de urn in een urnennis of urnengraf plaatsen, laten bijzetten in een bestaand graf of thuis een mooie plek geven. U heeft daarbij de keuze uit een ruim assortiment aan urnen, in verschillende vormen, maten, materialen en uitvoeringen.

U kunt er ook voor kiezen de as dichtbij u te dragen, in een gedenksieraad dat desgewenst volledig voor u op maat wordt gemaakt. Gedenksieraden kunt u ook laten maken met de vingerafdruk van de overledene erop. De mogelijkheden (een deel van) de as een bijzonder plekje te geven zijn nagenoeg ongekend. Een beeld in de tuin, een beetje as verwerkt in een schilderij of tatoeage.

We geven u graag een impressie van de mogelijkheden om de overledene dichtbij en de herinnering levendig te houden. Voor meer voorbeelden kunt u een kijkje nemen op de websites van de partners waar we mee samenwerken. Ziet u iets dat bij uw wensen past, of heeft u interesse in onze uitgebreidere collectie, maak dan vrijblijvend een afspraak. We helpen u graag verder, zowel bij het beantwoorden van uw vragen als het bestellen van de producten.