Ga naar hoofdinhoud

Uitvaartmedewerker (diverse contractvormen mogelijk)

Deze vacature is inmiddels vervuld, maar voor toekomstige vacatures zijn wij altijd op zoek naar geschikte kandidaten. Bij interesse mag een open sollicitatie, voorzien van CV en pasfoto, verstuurd worden naar hr@peusen.nl.

Leuk dat je meeleest hoe een werkdag als uitvaartmedewerker eruit kan zien.

  • ’s Ochtends start het team de werkdag met een briefing van de uitvaartverzorger, waarin de geplande uitvaarten en taken voor de dag worden besproken. Ook worden bijzondere situaties of aanpassingen in de vooraf gedeelde dagplanning van de uitvaart besproken.
  • De overledene wordt door jou zorgvuldig voorbereid voor het afscheid op onze eigen locatie of op het vertrek naar de uitvaart in de kerk of andere locatie. Afhankelijk van waar de overledene ligt opgebaard, gebeurt dit zowel thuis bij een familie als in het uitvaartcentrum. Je doet dit in samenwerking met collega's en soms ook met familieleden.
  • Daarna is het tijd om overledene als chauffeur of bijrijder naar de kerk te brengen, waarbij je assisteert tijdens de kerkdienst. Je inlevingsvermogen en goede omgangsvormen zijn van groot van belang. Na de kerkdienst breng je de overledene naar het crematorium en help je waar nodig jouw collega’s om alle materialen en spullen van de familie weer op de juiste plek te brengen en waar nodig help je bij de start van de ontvangst en de koffietafel.

  • In de late namiddag of ’s avonds, afhankelijk van jouw dagplanning, ontvang en begeleid je zelfstandig nabestaanden en gasten tijdens het rouwbezoek en verschillende afscheidsmomenten.

  • Tussendoor ben je flexibel inzetbaar voor ad hoc situaties, vervoer van overledenen of ondersteuning van de postmortale zorg en ondersteuning bij veranderende omstandigheden.

  • Na je werkzaamheden sluit je de dag af met het schoonmaken, netjes en verzorgd houden van voertuigen, materialen en werkruimten.

Belangrijk om te weten

Een overlijden is onverwacht, dus jouw oproepen ook. Het is belangrijk dat je flexibel bent ten opzichte van de diensttijden (er is sprake van een dienstrooster en een beschikbaarheidsrooster). Bij Peusen zijn diverse contractvormen mogelijk, zowel oproep, parttime als fulltime. Je woont in Echt-Susteren of de directe omgeving, beschikt over een eigen auto en bent fysiek sterk i.v.m. de nodige tilwerkzaamheden.

Wat bieden wij?

• Gedegen interne opleiding in samenwerking met ervaren collega’s.

• Een dynamische en afwisselende baan in een professionele organisatie.

• Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

• Een salaris tussen de € 2.350 - € 3.400 (op basis van fulltime), afhankelijk van ervaring.

• Een baan met betekenis in een mooi bedrijf waar collegialiteit voorop staat.

Procedure

We verwelkomen graag sollicitaties van mensen met een diverse achtergrond. Kijk voor meer info en vacatures op peusen.nl. Wil je solliciteren? Reageren op deze vacature kan door een sollicitatiebrief voorzien van een compleet CV en pasfoto te sturen naar hr@peusen.nlVoor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Igor Peusen via telefoonnummer 0475 - 48 61 00 of per mail via igor@peusen.nl