Team

Peusen Uitvaartzorg begrijpt hoe belangrijk het is dat u zich veilig en vertrouwd voelt als u te maken krijgt met een overlijden. Ons deskundige team staat voor u klaar u te helpen en begeleiden tijdens de emotionele dagen rondom het afscheid. Om samen met u goede keuzes te maken en op flexibele wijze,  met oog voor detail, invulling te geven aan een mooi afscheid, op basis van uw persoonlijke wensen. Onze uitvaartverzorgers beschikken over jarenlange kennis en ervaring. Ze zijn vanaf het begin betrokken bij de voorbereidingen voor het afscheid en zorgen dat u zich tijdens deze emotionele periode nergens zorgen over hoeft te maken.

Wij zijn met ons team in 2016 gestart met het project Samenwerken Samenleren. Het project wordt uitgedragen als ‘Werken aan een nieuwe vitaliserende organisatie’.
In 2017 zijn wij verder gegaan met onze ontwikkeling binnen het project 'Optimale ontwikkeling individuele competenties'. Het doel van Duurzame Inzetbaarheid (ESF 2014 -2020) is om mensen langer en productief aan het werk te houden en in te zetten op leeftijdsbewust personeelsbeleid.