Team

Peusen Uitvaartzorg begrijpt hoe belangrijk het is dat u zich veilig en vertrouwd voelt als u te maken krijgt met een overlijden. Ons deskundige team staat voor u klaar u te helpen en begeleiden tijdens de emotionele dagen rondom het afscheid. Om samen met u goede keuzes te maken en op flexibele wijze,  met oog voor detail, invulling te geven aan een mooi afscheid, op basis van uw persoonlijke wensen. Onze uitvaartverzorgers beschikken over jarenlange kennis en ervaring. Ze zijn vanaf het begin betrokken bij de voorbereidingen voor het afscheid en zorgen dat u zich tijdens deze emotionele periode nergens zorgen over hoeft te maken.

Igor Peusen

Igor Peusen – Uitvaartondernemer en uitvaartverzorger

 “Iedere dag zorg ik ervoor dat ons team van uitvaartverzorgers en -assistenten de directe zorg zo goed mogelijk op zich kan nemen. Samen met Astrid kijk ik mee tijdens de organisatie van verschillende momenten van een uitvaart. We zorgen ervoor dat er aandacht voor details is en dat we nabestaanden, die we vaak kennen, persoonlijk ontmoeten en steunen. Ook houden we onze ogen open voor bijzondere wensen. Daarmee kunnen we een uitvaart bijzonder en persoonlijk maken. En we kunnen onze dienstverlening ermee vernieuwen en verbeteren. Ons team geeft ons regelmatig signalen en is dus voor ons waardevol in de relatie met nabestaanden.”

Astrid Peusen

Astrid Peusen – Algemeen manager

“Mensen een afscheid bieden dat hen de kracht geeft om verder te gaan. Dat is wat mij in mijn dagelijks werk drijft. Ik ben daarmee vooral op de achtergrond bezig. Ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt, zodat ons team in staat is om nabestaanden de hulp te bieden die ze nodig hebben. Samen een mooie herinnering van het afscheid maken. Daar krijg ik energie van.”

Thijs Hebben

Thijs Hebben – Uitvaartverzorger

“Een uitvaartdienst zo persoonlijk mogelijk maken. Daar leg ik de meeste nadruk op. Ik geloof er namelijk in dat het mensen helpt bij de verwerking van het verlies. Nabestaanden kijken altijd met tevredenheid terug op een passend afscheid. Het afscheid wordt zo een mooie herinnering. Daarom luister ik goed naar de wensen van nabestaanden en probeer ik rust voor hen te scheppen. Tijdens en rond de uitvaart, blijf ik op de achtergrond en begeleid ik. Het gaat tenslotte om de overledene en de naasten.”

Elvira Verreijt

Elvira Verreijt - Uitvaarverzorgster

 “Als een dierbare overlijdt, weten mensen vaak niet wat ze moeten doen. Begrijpelijk, want het overvalt ze. Soms zelfs als het overlijden al aanstaande was. Dan ben ik er. Ik regel een passende uitvaart met de nabestaanden. Stap voor stap. Ik ben er voor ze. Luister naar ze, help, adviseer en begeleid. Dat doe ik op zo’n manier dat nabestaanden op het afscheid terugkijken met een goed gevoel.”

Hans Cox

Hans Cox – Uitvaartverzorger

“Er kan zo veel bij een uitvaart. Goed informeren over alle mogelijkheden vind ik daarom heel belangrijk. Een afscheid dat kracht geeft om verder te gaan, is namelijk vaak een persoonlijk afscheid, precies zoals de overledene en de nabestaanden het willen. En dat persoonlijke karakter kan voorafgaand aan en tijdens het afscheid op verschillende manieren worden vormgegeven in een sfeer met mooie muziek, herinneringen en passende toespraken. Daar inspireer ik mensen graag mee.”

Rogier Prevoo

Rogier Prevoo – Uitvaartverzorger

“Van de uitvaart een lichtpuntje rondom het afscheid maken. Dat is wat ik telkens weer wil bereiken. Ik doe dat door een waardige uitvaart te regelen, en door structuur in de organisatie te bieden. Dat zorgt ervoor dat nabestaanden rust ervaren. Ik geef mensen ook altijd de raad om in de dagen die zo intensief zijn ook af en toe proberen te ontspannen.

Daarmee creëer je ruimte om het afscheid bewuster te kunnen beleven.”

Maarten Henderickx

Maarten Henderickx

Tim van Keijsteren

Lindy Loock

Lindy Loock

Daniëlle Penders

Daniëlle Penders

Edith Golsteijn

Edith Golsteijn

Kim Quaedvlieg

Kim Quaedvlieg