Uitvaartzorg

 

Igor Peusen

Igor Peusen

Thijs Hebben

Thijs Hebben

Nicole Conradi

Nicole Conradi

Elvira Verreijt

Elvira Verreijt

Hans Cox

Hans Cox

De persoonlijke aanpak van Peusen

Elke uitvaart is persoonlijk en uniek. Bij Peusen Uitvaartzorg bent u verzekerd van een persoonlijke aanpak waarbij recht wordt gedaan aan het leven dat herdacht wordt. Dat begint met een persoonlijk eerste gesprek met een van onze uitvaartverzorgers. Daarbij gaan we met u in gesprek om snel een duidelijk beeld te krijgen wie de persoon was. Wij zetten ons in om van elke uitvaart een onvergetelijk afscheid te maken, ongeacht het beschikbare budget. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat het afscheid altijd persoonlijk is en recht doet aan de overledene. Geen standaard uitvaart, maar een unieke herdenking.

Wat uw budget ook is, bij Peusen bent u verzekerd van een persoonlijke uitvaart. Op basis van uw wensen en mogelijkheden denken we met u mee om een afscheid te houden dat past bij de overledene. Onze uitvaartverzorgers zullen u verrassen met de mogelijkheden die er zijn, ongeacht het budget. Om u op weg te helpen hebben wij drie verschillende opties waaruit gewerkt wordt. Zo heeft u gelijk een duidelijk uitgangspunt en komen er geen onverwachte kosten om de hoek kijken. 

Uitvaart in eenvoud

Eenvoudig en verzorgd, zo laat deze stijl zich het beste omschrijven. Een ingetogen en persoonlijk afscheid. Uw uitvaartverzorger bespreekt graag de mogelijkheden met u om het laatste afscheid tot een waardevolle herinnering te maken.

Meer lezen >>

Uitvaart met allure

Een persoonlijke herdenking, die recht doet aan de persoon die herdacht wordt. Uitbundig, in het bijzijn van veel gasten, of op een speciale locatie. Uw uitvaartverzorger helpt graag uw persoonlijke en exclusieve wensen te realiseren om het laatste vaarwel tot een onvergetelijke herinnering te maken.

Meer lezen >>