Ga naar hoofdinhoud

Inzicht in uw uitvaart

Het regelen van een uitvaart kan veel vragen oproepen. Wat zijn de mogelijkheden? En welke kosten komen erbij kijken?

Bij Peusen Uitvaartzorg geloven we in transparantie en keuzevrijheid. Daarom hebben we ‘Inzicht in uw uitvaart’ ontwikkeld, een handige calculator waarmee u eenvoudig de kosten van een begrafenis of crematie kunt berekenen.

Door nu alvast uw wensen en voorkeuren vast te leggen, kunt u in alle rust nadenken over wat u belangrijk vindt en beter overwegen wat uw specifieke wensen zijn. Of het nu gaat om het kiezen van een kist, bloemen of gedenktekens, er zijn zeer uiteenlopende mogelijkheden in de kosten. De calculator biedt een gedetailleerd overzicht van alle opties en de bijbehorende kosten, waardoor er voor verschillend budget een passende oplossing is.

Houd er rekening mee dat er veel verschillende mogelijkheden zijn die niet allemaal in deze berekening opgenomen zijn. De kosten zijn een gemiddelde en geven een indicatie van de kosten. U kunt de kosten van uw begrafenis of crematie hier berekenen.

Uw wensen kunt u ook al vastleggen. Door uw wensen kenbaar te maken, weten uw nabestaanden wat voor u belangrijk is bij uw afscheid. Hier kunt u bij ons uw wensen vastleggen. We kunnen u daar ook bij helpen.

Zodra we samen met u bepaald hebben welke uitvaartwensen er zijn, kunnen we voor u een kostenindicatie opstellen. Zo weet u zeker dat u alles goed geregeld heeft. En hoeft u uw nabestaanden na uw overlijden niet met onverwachte kosten achter te laten. Dat kunt u hier doen.

Onze toegewijde uitvaartverzorgers staan altijd klaar om u te adviseren bij aanvullende opties die passen bij uw specifieke wensen. Neem contact met ons op.