Ga naar hoofdinhoud

Een koffietafel is een vertrouwd samenkomen met familie en vrienden na de uitvaart. Een informele, losse sfeer met een hapje en een drankje zorgt ervoor dat mensen met elkaar in gesprek raken, dat ze herinneringen ophalen en bijpraten. Bij Peusen Uitvaartzorg zorgen wij ervoor dat iedere uitvaart zo ongedwongen en sfeervol mogelijk is. De koffietafel is daar een belangrijk onderdeel van.

Limburgse koffietafel of internationale hapjes?

Een goede keuze is nog steeds onze traditionele en geheel verzorgde Limburgse koffietafel met koffie, broodjes, soep en vlaai. Dit alles geserveerd op luxe gedekte tafels in een huiskamer setting. Een informeel samenzijn met een borrel is hier natuurlijk ook mogelijk. Bruschetta met mozzarella, tomaat en basilicum, vitello tonato rolletjes of petitfours. Peusen biedt een ruim assortiment van hapjes en drankjes waar altijd wel een favoriet bij zit.

Eigen smaak

U kunt de koffietafel ook nog een eigen tintje geven door favoriete lekkernijen van uw overleden dierbare te laten serveren. In overleg is veel mogelijk. Een glas Cabernet Sauvignon, de favoriete wijn van de overledene, of roomsoezen op de tafels. Het zijn kleine dingen die de koffietafel een eigen smaak geven, waar letterlijk herinneringen aan verbonden zijn.

Toosten op het leven

Uitvaartcentrum Peusen beschikt over sfeervolle koffiekamers bij het eigen crematorium. Hierdoor is het mogelijk op één adres, in intieme en sfeervolle omgeving, de overledene te herdenken en in stijl afscheid te nemen. De koffietafel wordt op dezelfde stijlvolle locatie volledig verzorgd. Het laatste afscheid verdient het om een mooie, waardevolle herinnering te worden, met een toost op het leven. Wij doen er alles aan om het goed te laten voelen.

Uw wensen vastleggen

U kunt uw eigen wensen voor de koffietafel via ons wensenformulier vastleggen. Uw nabestaanden weten dan precies wat voor u belangrijk is tijdens uw afscheid. Heeft u hulp bij het vastleggen nodig, wilt u meer gedetailleerd uw afscheid en bijbehorende kosten bespreken of wilt u weten welke voorbereidingen u verder al kunt treffen? Dan kunt een afspraak maken met een van onze uitvaartverzorgers via: 0475 486 100 of info@peusen.nl.