Ga naar hoofdinhoud

Wat mooi om te zien dat u een kaart met klaprooszaadjes als steunbetuiging wil sturen naar een familielid, vriend of bekende. Het zijn tenslotte de kleine dingen die het verschil maken.

Met de klaprooszaadjes verstuurt u een beetje hoop. Het biedt de ontvanger twee momenten om stil te staan bij een dierbare overledene. Een keer bij het zaaien en later nog eens als de bloemen uitkomen. Daarmee geven ze een stukje kracht om verder te gaan. En dat is waar een klaproos voor staat.

Vul in het veld hieronder de naam en de adresgegevens in van de persoon die volgens u extra kracht kan gebruiken. Vergeet ook niet uw eigen naam in te vullen, zodat de ontvanger weet van wie dit mooie gebaar komt. Uw e-mailadres vragen we zodat we u een bevestiging van verzenden kunnen sturen.

Gegevens ontvanger

Uw eigen gegevens

Wij gebruiken deze gegevens om u te contacteren

Je wordt geboren om lief te hebben, te hopen en te groeien. Je ervaart, deelt liefde en leed en neemt afscheid. Afscheid van mensen die je dierbaar zijn.

Bij Peusen Uitvaartzorg staan we voor de organisatie van een persoonlijk en betekenisvol afscheid. Een afscheid vanuit liefde, aandacht en vertrouwen. Met alle ruimte voor verdriet, rouw, bezinning of een glimlach. Een afscheid dat u de kracht geeft om verder te gaan.

Peusen Uitvaarzorg
Kracht om verder te gaan

Geef kracht door