Ga naar hoofdinhoud

Ben jij op zoek naar een bijbaan, naast je opleiding of parttime baan? Al eens aan het uitvaartvak gedacht? Misschien denk je dat dat droevig is, of zelfs een beetje eng? We komen graag eens met je in gesprek om je vooroordelen daarover weg te nemen.


Waarom werken bij Peusen?

Buiten dat je komt te werken in een enthousiast en gezellig team, heeft het uitvaartvak nog meer voordelen:

  • Betekenisvol werk: Je draagt écht bij aan een mooi en waardig afscheid van een geliefd persoon en geeft daarmee de nabestaanden een fijn gevoel

  • Flexibele uren: We werken met een beschikbaarheidsrooster, waarin je aangeeft wanneer je kunt werken, en wij maken op basis daarvan een planning.

  • Salaris: Je wordt (prima) betaald volgens de CAO Uitvaartbranche

  • Werktijden: Onze werktijden zijn voornamelijk binnen gewone kantoortijden en de zaterdag. Voor sommige functies geldt uiteraard dat we altijd bereikbaar moeten zijn. Voor deze functies werken we met een oproeprooster, waarbij je ingepland wordt voor bepaalde uren. Over deze uren krijg je sowieso een wachtgeldvergoeding, of je nu opgeroepen wordt of niet.

Wat kun je bij ons doen?

Bij Peusen hebben we diverse functies, en eventueel combinaties van functies. We kijken wat jij wilt en waar de ruimte is. Denk hierbij aan:

Uitvaartmedewerker

Je werkt samen met de uitvaartverzorger bij het ontvangen en begeleiden van nabestaanden rondom de uitvaart. Je ontvangt nabestaanden, al dan niet zelfstandig, bij diverse momenten rondom het afscheid zoals bijvoorbeeld een rouwbezoek.

Je ondersteunt de uitvaartverzorger tijdens aula- of kerkdiensten.

Cateringmedewerker

Je doet er alles aan om de koffietafels en catering rondom uitvaartplechtigheden naar wens te laten verlopen, om zo de nabestaanden op hun gemak te stellen.

Gastvrouw/Gastheer

Je verwelkomt en ondersteunt nabestaanden in ons rouwcentrum, ook ontvang je de gasten en wijs je op het invullen van het condoleanceregister. Je begeleidt de gasten vervolgens naar de aula en je deelt na afloop de gedachteniskaartjes uit.

Procedure

Voor deze functie zijn geen specifieke vaardigheden vereist; wat we zoeken is de juiste instelling en een positieve werkhouding. Je krijgt de kans om te leren van ervaren collega's en je vaardigheden verder te ontwikkelen. We nodigen je uit om met ons mee te groeien! Deze baan is uitermate geschikt voor studenten, maar ook voor andere mensen die op zoek zijn naar een bijbaan!

Wil je solliciteren?

Reageer dan via onderstaand formulier of stuur een sollicitatiebrief voorzien van een compleet CV en pasfoto naar hr@peusen.nl. Voor meer informatie over onze vacatures en de mogelijkheden die wij jou bieden, kun je contact opnemen met Igor Peusen via telefoonnummer 0475 - 48 61 00 of per mail via igor@peusen.nl.