Ga naar hoofdinhoud

Het laatste samenzijn na de uitvaart

Koffietafel na de uitvaart

Peusen Uitvaartzorg zorgt ervoor dat iedere uitvaart zo ongedwongen en sfeervol mogelijk kan verlopen. De koffietafel is daar een belangrijk onderdeel van. Na de afscheidsceremonie kunnen herinneringen aan de overledene opgehaald worden tijdens een ongedwongen samenzijn. Er is tijdens deze nazit met catering heel veel mogelijk.

De koffietafel is dé gelegenheid om te condoleren
De koffietafel vervult een belangrijke rol in het afscheid nemen. Tijdens dit samenzijn worden herinneringen opgehaald en biedt men elkaar en de familie steun. Vlak voor en tijdens de koffietafel kan gelegenheid geboden worden om te condoleren met het verlies. De condoleance-ontvangst met catering kan zo weer een beetje bijdragen aan rouwverwerking. Voor mensen die van ver komen, is het prettig om even tot rust te komen en wat te drinken en te eten voor de terugreis. De invulling van de koffietafel kan voor een groot deel aan uw wensen worden aangepast, zie hiervoor ook onze brochure.

Limburgse koffietafel
Een gangbare keuze is de Limburgse koffietafel. Deze traditionele catering wordt geserveerd met koffie en thee, rijk belegde broodjes, smakelijke soep en natuurlijk Limburgse vlaai. Om iedereen zo veel mogelijk op zijn gemak te stellen, serveren we de gerechten op hedendaags gedekte tafels in een sfeervolle huiskamersfeer.

Informeel samenzijn met tapas en wijn
Ook een informeel samenzijn met tapas, wijn of zelfs een borrel is mogelijk. U kunt kiezen uit diverse soorten hartige bruschettas, bladerdeeghapjes, prikkers en wraps. Maar ook zoete hapjes als petitfours zijn mogelijk. Met het assortiment hapjes en drankjes van Peusen Uitvaartzorg zorgt u ervoor dat iedereen wel iets naar zijn of haar smaak kan kiezen.

Een eigen tintje aan de koffietafel
Tot slot kunt u de koffietafel ook een persoonlijk tintje meegeven door bijvoorbeeld de favoriete lekkernijen van uw dierbare te serveren. Of drank en spijs waar bijzondere herinneringen aan verbonden zijn. Samen een glas van de favoriete wijn van de overledene heffen en een pot met de snoepjes die de overledene zo lekker vond op de tafels. Precies die kleine dingen geven het samenzijn een eigen karakter.

Sfeervol restaurant en afscheidsdienst op een locatie
Peusen Uitvaartzorg beschikt over een sfeervol restaurant bij het eigen crematorium. Dat maakt het mogelijk de overledene op één adres, in een intieme en sfeervolle omgeving, te herdenken en in stijl afscheid te nemen. De koffietafel wordt op dezelfde stijlvolle locatie volledig verzorgd.

Muziek tijdens de koffietafel
Tijdens de koffietafel kunt u muziek naar eigen keuze laten afspelen of iemand livemuziek laten spelen. Het laatste afscheid verdient het om een mooie, waardevolle herinnering te worden, met een toost op het leven. Het geeft u de kracht om verder te gaan.

DSC 0089