Ga naar hoofdinhoud

Samen afscheid nemen en herinneringen kleur geven. Het team van Peusen Uitvaartzorg Crematorium staat er iedere dag opnieuw klaar voor. Vaker dan je denkt word je in je leven met verlies geconfronteerd en kan er verwacht of plotseling een moment van afscheid zijn. Daarom kan het fijn zijn om nu alvast meer te zien en
horen van de mogelijkheden die er zijn. Juist omdat er op veel verschillende manieren afscheid wordt genomen, is het fijn om vooraf al wat meer te weten. Dat kan helpen op een later moment.

Tijdens de Open Dag van Peusen Uitvaartzorg Crematorium op zondag 27 oktober tussen 11.00 en 16.00 uur krijgt u antwoord op al uw vragen over de hedendaagse mogelijkheden rondom het afscheid en maakt u kennis met ons gastvrije team. Onze uitvaartverzorgers en assistenten vertellen u tijdens een rondleiding graag meer over onze sfeervolle, geborgen locatie. Om 14.00 uur geeft Petra de Vreede van Praktijk de Lichtkracht de lezing ‘Omgaan met Verlies – Rouwen is als een vingerafdruk’.
Daarnaast zijn deze dag aanwezig:

 • Uitvaartvereniging de Voorzorg
  Zij vieren deze dag hun 80-jarig bestaan en staan voor u klaar voor al uw vragen over hun uitvaartverzekering.
 • Notariaat van de Ven
  Voor al uw vragen over nalatenschap.
 • Toon Hermans Huis Sittard
  Voor ondersteuning en begrip bij kanker.
 • Victor Mennen
  Bezinningswandelingen
 • Rens de Peijper
  Thanatopraxie (lichte balseming)
 • Zips Fotografie - Joost Ritzen

Gedurende de dag is er livemuziek van Stan Smeets (bekend van The Voice) en maakt u met een prijsvraag kans op een bijzondere ballonvaart.

Open dag zondag 27 oktober 2019
van 11:00 - 16:00 uur, Bellekeweg 37, Echt