Nieuws

peusen

Het geeft een geruststellend gevoel.

rouw

Rouw is een wirwar van gevoelens. De tranen van verdriet, het lachen om herinneringen en het continue besef: vandaag is anders dan gisteren. Ondertussen gaat het leven gewoon door; de normale dingen, zoals het doen van boodschappen of de zorg voor anderen. Zeker direct na het verliezen van uw dierbare kunt u die dingen anders ervaren.

Peusen klaproos
Echt, 10 november 2020. Een foto van ons crematorium in Echt gaat momenteel “viral”, vanwege een op diverse wijzen contrasterende advertentie op de ernaast gelegen reclamezuil.
Gedenkdag 8 november 2020
Dit jaar hebben wij onze speciale gedenkdag online georganiseerd.
Peusen afscheid Corona

Afscheid nemen op een manier die rekening houdt met persoonlijke wensen en de richtlijnen rondom de corona-maatregelen. Dat doen we bij Peusen Uitvaartzorg door goed te luisteren en creatief te zijn.

Aula_2021
Na alle beperkingen van de afgelopen tijd, is het nu gelukkig weer zo dat sinds 25 september j.l. de meeste maatregelen rond Corona van de baan zijn waardoor we weer nagenoeg als vanouds mensen mogen ontvangen.
Kaarsjes
Wie een dierbare overledene wil gedenken, heeft vaak behoefte aan iets zichtbaars of tastbaars. Een manier om dat te doen is het plaatsen van een foto van de overledene op een plaats waar u vaak langs komt. Het geeft de mogelijkheid om even stil te staan bij de gestorven persoon. Een andere manier is het branden van een kaars voor de overledene. Daarmee geeft u uiting aan uw liefde en gevoel voor de dierbare.
uitvaartmuziek
Muziek zegt meer dan duizend woorden. Er is een sterke verbinding tussen muziek en emoties. Herinneringen spelen hier een belangrijke rol in. De lievelingsliedjes van de overledene geven precies die persoonlijke noot aan de uitvaart. Bij Peusen Uitvaartzorg zorgen wij ervoor dat muziek bijdraagt aan een mooi, intiem afscheid.
Toosten op het leven

Een koffietafel is een vertrouwd samenkomen met familie en vrienden na de uitvaart. Een informele, losse sfeer met een hapje en een drankje zorgt ervoor dat mensen met elkaar in gesprek raken, dat ze herinneringen ophalen en bijpraten.