Ga naar hoofdinhoud

Elvira Verreijt en haar passie voor Roermond City Swim

Dit jaar staat Roermond City Swim weer op het programma voor de enthousiaste Elvira Verreijt, 56 jaar oud en werkzaam als uitvaartverzorgster bij Peusen Uitvaartzorg. Naast haar beroep is Elvira graag bezig met zwemmen, fietsen en lekker actief bezig zijn in de natuur.

Voor Elvira is het de tweede keer dat ze deelneemt aan Roermond City Swim en ze kan niet wachten om weer deel uit te maken van dit geweldige evenement. Wat haar inspireerde om opnieuw mee te doen, was het enthousiasme en de gezellige sfeer van het evenement. Ze waardeert het feit dat het hele gebeuren wordt gedreven door vrijwilligers die gepassioneerd zijn over het promoten van het zwemmen en het deelnemen aan het goede doel.

Vorig jaar sloot Elvira zich via vrienden aan bij het team van De Bolder in Maasbracht. Samen begonnen ze te trainen, oefenden ze in het zwembad en later ook buiten in open water bij een georganiseerde clinic. De ervaring van het buitenzwemmen is voor Elvira een hele belevenis. Ze geniet van het feit dat ze vrij kan zwemmen zonder steeds tussen mensen door te moeten draaien, zoals in een zwembad.

Als team hebben ze verschillende doelen; sommigen willen gewoon de afstand van 2 kilometer afleggen, terwijl anderen zichzelf willen verbeteren en sneller willen zwemmen dan vorig jaar. Voor Elvira is het belangrijkste doel om te genieten van de sfeer, de gezelligheid en de ervaring bij de Roerkade.

Elvira wil graag iedereen aanmoedigen om mee te doen aan Roermond City Swim. Het is een prachtig evenement waar iedereen zijn eigen uitdaging kan aangaan en tegelijkertijd bijdraagt aan een goed doel. Ze vindt het geweldig dat mensen elkaar komen aanmoedigen en samen plezier hebben, of ze nu fanatiek deelnemen of gewoon op hun eigen manier meedoen.

Bron: https://www.roermondcityswim.nl/updates/7116-elvira-verreijt-en-haar-passie-voor-roermond-city-swim