Ga naar hoofdinhoud

Even voorstellen…

Hallo, ik ben Tiny Mertens, 59 jaar en werkzaam binnen het team Catering bij Peusen Uitvaartzorg Crematorium. Ruim 21 jaar geleden kwam ik via een familielid in contact met Peusen, ben ik begonnen in de catering en niet meer weggegaan. Peusen is een klein, hecht familiebedrijf waar altijd een extra stap gezet wordt. Die persoonlijke benadering vind ik heel belangrijk.

Een werkdag voor mij is heel divers

In het team Catering zorgen we met vijf dames voor een nette en verzorgde koffietafel. We organiseren diverse soorten koffietafels, van traditioneel Limburgs tot tapas met wijn. Aan alle koffietafels geven we een persoonlijk tintje mee, zodat iedere dierbare in stijl wordt herdacht.

Binnen het team hebben we allemaal onze eigen taak en weten we wat we moeten doen. Waar nodig vullen we elkaar aan en we kunnen altijd op elkaar rekenen, als een hecht team. Af en toe wisselen we tussen de werkzaamheden en dat maakt het werk erg leuk.

Al vroeg starten we met alle voorbereidingen, zodat alles klaar staat zodra een afscheidsdienst afgelopen is. We ontvangen de mensen en voorzien ze van een kopje koffie. Na afloop ruimen we op en zorgen we ervoor dat de ruimte opnieuw netjes en verzorgd is voor de volgende dienst.

Het fijnste vind ik als mensen naderhand een voldaan gevoel hebben en ze een moeilijk moment samen fijn hebben kunnen afsluiten. Ik vind het prettig om daar mijn bijdrage aan te leveren en te zorgen voor een mooie ervaring.

Altijd die extra stap

Een echt persoonlijke ervaring. Dat is waarom ik het zo fijn vind om bij Peusen te werken. We doen allemaal datgene waar ons hart ligt en dat zie je terug in ons werk.

Ook binnen Peusen wordt altijd die extra stap gezet. Zo zijn we bijvoorbeeld een tijd geleden begonnen met een Hospitality training binnen het team Catering. Deze training was er op gericht om ons als team nog sterker te maken. We zijn allemaal stuk voor stuk onszelf, maar we werken samen aan één doel: een warme en waardevolle herinnering creëren.

Interesse in het werken bij Peusen Uitvaartzorg Crematorium? Kijk dan eens tussen onze vacatures.