Ga naar hoofdinhoud

Neem de regie in eigen handen met ons wensenformulier

Bij Peusen Uitvaartzorg begrijpen we hoe belangrijk het is dat een afscheid aansluit bij de persoonlijke wensen van de overledene en diens nabestaanden. Het kan moeilijk zijn om over uw eigen uitvaart na te denken, maar het vastleggen van uw wensen biedt rust en duidelijkheid voor iedereen. Daarom introduceren we met trots ons wensenformulier, waarmee u eenvoudig al uw voorkeuren voor uw afscheid kunt specificeren.

Of u nu kiest voor een begrafenis of crematie, een uitbundig of ingetogen afscheid, of specifieke muziek wilt laten spelen; al deze zaken kunt u eenvoudig vastleggen. Dit kan alleen, samen met een dierbare of met onze ondersteuning tijdens een persoonlijk gesprek. Ons team staat klaar om u te helpen met het invullen van het wensenformulier, dat ook als wilsbeschikking kan dienen.

Wilt u meer weten over de verschillende soorten uitvaarten die wij aanbieden? Bezoek onze website waar we de mogelijkheden overzichtelijk op een rij hebben gezet.

Vul online het wensenformulier in

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Download het wensenformulier

Met het invullen van het wensenformulier helpt u niet alleen uzelf maar ook uw nabestaanden. Het zorgt ervoor dat uw uitvaart verloopt zoals u het wenst en verlicht de organisatorische last voor uw dierbaren tijdens een emotionele periode.