Ga naar hoofdinhoud

Terugblik: een bijzondere première-avond op woensdag 20 september 2023

Dit jaar bestaat ons familiebedrijf maar liefst 85 jaar en ons crematorium 10 jaar. Daar hebben we op woensdag 20 september 2023 bij stilgestaan en hebben wij dit gevierd met onze relaties. Speciaal voor deze gelegenheid hebben we ook een nieuwe, sfeervolle bedrijfsfilm laten maken.

Op deze datum, exact 85 jaar geleden dat de vergunning voor het taxibedrijf aan opa Hub Peusen werd verstrekt, vond de première-avond plaats. Onze gasten kwamen in grote getale om ons te feliciteren en waren allen in afwachting van deze bijzondere film, die voor iedereen nog een verrassing was. Zelfs ons eigen team van medewerkers had het eindresultaat nog niet gezien. Er werd teruggekeken op de voorbije jaren en ook vooruit geblikt, onder prachtige muzikale begeleiding van Stan Smeets.

Ook Saskia Leenders-Wolfs sprak tijdens deze première-avond. Zij schreef het boek Dubbel. In dit indrukwekkende boek beschrijft Saskia prachtig en waarheidsgetrouw wat het gehele proces van borstkanker met haar doet, maar ook met haar gezin en omgeving. Diep ontroerd waren we over de manier waarop zij haar verhaal vertelde, met veel kracht en positiviteit. Op 1 oktober 2023 is zij de ultieme uitdaging aangegaan om 100 km te gaan hardlopen langs 5 van de 6 Limburgse Toon Hermanshuizen. Haar doel was niet alleen zoveel mogelijk geld inzamelen, maar vooral ook de naamsbekendheid vergroten en de drempel verlagen van deze centra, voor mensen geraakt door kanker. Daarnaast wil Saskia ook geld inzamelen voor De Maarten van der Weijden Foundation, voor kankeronderzoek. Wij waren zo geroerd door dit mooie initiatief, dat wij haar ook hebben ondersteund met een mooi bedrag. Ook onze gasten hebben via Goede Doelenfonds Peusen Uitvaartzorg een bijdrage gedaan voor dit fantastische initiatief. We willen dan ook nogmaals onze dank uitspreken voor de ruime mate waarin dit gebeurd is.

Aan iedereen die deze bijzondere avond niet aanwezig kon zijn, willen wij ook vol trots onze bedrijfsfilm laten zien, gepaard met een kleine sfeerimpressie van die avond. Met deze film laten we zien wie Peusen écht is en de persoonlijke aandacht die we al 85 jaar bieden. Wij zijn trots op het eindresultaat. Bekijk onze bedrijfsfilm hier:

Peusen Uitvaartzorg Crematorium - Bedrijfsfilm 2023

Dank aan eenieder die aanwezig is geweest bij ons jubileum!