Ga naar hoofdinhoud

Bloemen van troost en liefde bij de uitvaart

Een mooi afscheid geeft kracht om verder te gaan en bloemen kunnen daar een bijzonder troostrijke rol in spelen. Bloemen zijn vaak te zien bij uitvaarten, maar vooropgesteld staat dat niets moet. U kunt de uitvaart de invulling te geven die voor u goed voelt, ook wat de bloemen betreft. Bij Peusen Uitvaartzorg ondersteunen we u daarbij.

Bekijk onze mogelijkheden via ons digitale bloemenboek.

Bloemen met een verhaal
Een laatste groet met bloemen. Wit of kleurrijk, een enkel boeket op de kist of een compleet bloemenarrangement op de uitvaartlocatie. Bloemen geven troost en liefde. Ze geven het laatste afscheid een warme tint en vertellen op hun eigen, unieke wijze het verhaal van uw dierbare. Misschien heeft daarin de favoriete bloem een prominente rol of zijn de bloemstukken gemaakt met materiaal uit eigen tuin. Een mooi lint aan de bloemen kan het verhaal met woorden versterken. Wij helpen u, in samenwerking met professionele bloemisten met specialistische ervaring in rouwbloemwerken, om uw wensen te vertalen naar een passend rouwarrangement.

Lees hier meer over de bloemsoorten en bindwijzes.

Wilt u condoleance uiten aan de nabestaanden?
Wij informeren u graag over de keuze met betrekking tot de bloemen die de familie gemaakt heeft. Ook adviseren we over het beste moment voor levering. De uitvaartverzorgers van Peusen geven de bloemen een mooi plek bij het afscheid.